Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu
19 januari 2018

Top country & western artiesten op Europa’s grootste country festival

Dit jaar vindt alweer de 23e editie plaats van Western Experience in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch! Dit bijzondere evenement is het grootste en gezelligste allround Country & Western Festival van Europa.

Uitbreiding

Dit jaar is Western Experience nog groter want dit bijzondere evenement neemt voor het eerst de nieuwe hoofdentree van de Brabanthallen in gebruik. Het 7000m² grote nieuwe middenterrein wordt gebruikt als unieke ontmoetingsruimte, vanuit waar alle andere hallen bereikbaar zijn. Ook in de nieuwe entree zelf zal een podium komen te staan vol met bekende line-dance artiesten zoals Gerard Bierman, Jill Fisher en Martijn Country Artist!

Paardenshows

Naast diverse shows, zal er dit jaar weer gestreden worden voor de WE jackpot! In verschillende vormen van Western Riding strijden diverse ruiters tegen elkaar om deze prijs te kunnen bemachtigen. Met inschrijvingen van ruiters uit zowel binnen- als buitenland belooft dit een groot spektakel te worden.

Programma

Het zou niet het grootste western festival zijn van Europa als er alleen maar line-dancing en western riding aanwezig was! Naast de line-dancing artiesten zullen er ook een groot aantal coverbandjes en zangers aanwezig zijn. Geniet bovendien van meer dan 80 kraampjes met originele en bijzondere Country & Western kleding, kunst, muziek, meubelen en accessoires.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma