Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

27 en 28 januari
Western Experience

Europa's gezelligste country festival!

Bestel tickets

Het grootste allround Country & Western festival van Europa komt weer naar Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Bij Western Experience ontdek je alles uit de tijd van het Wilde Westen.

Western Experience

Tijdens deze experience ervaar je het Wilde Westen op verschillende gebieden. Geniet van live muziek, demo’s & workshops, de western markt, western riding en Amerikaanse auto’s en trucks.

Western Riding

Tijdens het evenement wordt in een van de hallen een groot paardenevenement georganiseerd. Bekijk de spectaculaire paardenwedstrijden! De volgende onderdelen worden uitgeschreven: Western pleasure, Ranch Riding, Trail, Western Horsemanship, Barrel Race en Pole-Bending.

Live muziek

Wat is een Country & Western festival nou zonder live muziek? Geniet van onder andere de Mavertricks en de Johnny Cash Experience. Bekijk hier het programma voor beide dagen.

Western markt

Zoals ieder jaar kun je tijdens Western Experience ook genieten van de grootste Western Markt van Europa. Er valt genoeg te shoppen tussen de meer dan 80 stands met originele en bijzondere country en Western kleding, kunst, muziek, meubelen en accessoires.

 

 

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma