Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu

Organiseren bij Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch

De meest gastvrije en flexibele evenementenlocatie van Nederland

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch biedt met ruim 55.000 vierkante meter, onderverdeeld in acht hallen en verschillende zalen, ruime mogelijkheden voor de meest uiteenlopende evenementen. 

GROOTS en gastvrij
Eén van Nederlands grootste evenementenlocaties met ruim 55.000 m2 aan vloeroppervlakte is het Brabanthallen complex in ’s-Hertogenbosch. Al jaren bewijst de Brabanthallen dat de grootte van een locatie niet ten koste hoeft te gaan van gastvrijheid en een prettige sfeer. In hartje Brabant ervaar je gastvrijheid op loopafstand van de gezellige binnenstad van Den Bosch.

Flexibiliteit
De Brabanthallen beschikt over 14 ruimtes die flexibel zijn in te zetten en te koppelen zijn aan diverse hallen en zalen. Van al die ruimte kan elke vierkante meter op geheel eigen wijze worden aangekleed en ingericht. Die flexibiliteit zorgt ervoor dat alle soorten evenementen in Den Bosch kunnen plaatsvinden. Of dat nu een dance-event met vermaarde dj’s is of een internationale beurs, publieksevenement of sportevenement. De ligging van de stad ’s-Hertogenbosch is natuurlijk een groot voordeel: met diverse snelwegen, het openbaar vervoer op loopafstand en diverse hotels in de gezellige binnenstad is het een ideale evenementenlocatie.

 

Beurs organiseren

Meerdere grote hallen die gecombineerd kunnen worden als beurslocatie. Combineer hallen met zalen om aparte ruimtes te creëren voor workshops en gastsprekers.

Bedrijfsfeest

Met meer dan 4.000 parkeerplaatsen, een locatie vlakbij het centraal station en meerdere snelwegen vlakbij de ideale plek voor een personeelsfeest.

Publieksevenementen

Van Dutch Masters tot schaatsbanen tot publieksbeurzen tot diners. Alles is mogelijk bij de Brabanthallen met de diversiteit in hallen en zalen.

Evenementenlocatie Den Bosch

Jouw congres, beurs of bedrijfsfeest organiseren bij Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch? Vul geheel vrijblijvend ons offerte formulier in en wij voorzien je van meer informatie.

Ruimtes in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch


Brabanthallen Hallen

Hallen

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch beschikt over 8 hallen van verschillende groottes. Met vijf entrees kunnen er meerdere evenementen naast elkaar plaatsvinden.

Paradezaal Brabanthallen

Zalen

De Brabanthallen heeft meerdere zalen die geschikt zijn naast een beurs als workshopruimtes, voor productpresentaties, voor bruiloften, personeelsfeesten en andere kleinere evenementen.  

Combineer jouw evenementenlocatie


Brabanthallen Complex

Vlakbij het gezellige centrum van ‘s-Hertogenbosch liggen evenementenlocatie Brabanthallen, entertainmenthal MAINSTAGE en 1931 Congrescentrum. Drie locaties met verschillende mogelijkheden die allemaal met elkaar in verbinding staan door hun gastvrijheid in het Brabanthallen complex. The floor is yours: combineer de locaties, de hallen en de zalen zoals jij dat wilt en zie jouw droomevent werkelijkheid worden. We denken in alle stappen mee en zijn er voor organisator en bezoeker als unieke combinatie in Nederland. 55.000m2 aan mogelijkheden in hartje Brabant.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma