Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu

De bereikbaarheid van Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch

Brabanthallen 's-Hertogenbosch is dankzij het brede wegennetwerk en de gunstige ligging ten opzichte van het Centraal Station zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Group

Auto

De Brabanthallen is uitstekend bereikbaar; nabij de A2, A59 en A65. Op minder dan 40 minuten rijden van Eindhoven, Tilburg, Breda, Utrecht, Arnhem en Nijmegen. En een half uur rijden van Eindhoven Airport en de Duitse en Belgische grens.

Om jouw bezoek aan de Brabanthallen soepel te laten verlopen kun je vooraf hier een parkeerkaart kopen. Hierdoor hoef je op locatie niet in de rij te staan bij de parkeerautomaat.
Let op: je dient het parkeerterrein uiterlijk 1 uur na de eindtijd van de show te verlaten, daarna wordt het parkeerterrein afgesloten.

Stroke 2627 + Stroke 2628

A2 vanuit Utrecht

Volg de instructies richting ’s-Hertogenbosch. Houd bij Knooppunt Empel de A59 richting Waalwijk aan en neem dan afrit 46 Engelen. Vanaf dat punt kun je de bebording richting Brabanthallen volgen.

A2 vanuit Eindhoven

Volg de instructies richting ’s-Hertogenbosch. Houd bij Knooppunt Empel de A59 richting Waalwijk aan en neem dan afrit 46 Engelen. Vervolgens volg je de borden richting Brabanthallen.

A59 vanuit Nijmegen

Volg vanaf de A59 de instructies richting 's-Hertogenbosch. Houd bij Knooppunt Hintham de A2 richting Utrecht aan. Bij Knooppunt Empel dient u de A59 richting Waalwijk te volgen, waarna je afslag 46 Engelen neemt. Vervolgens wijst de bebording 'Brabanthallen' je de weg.

A59 vanuit Rotterdam

Volg vanaf de A59 de instructies richting ’s-Hertogenbosch en neem dan afrit 46 Engelen. Vanaf daar wijzen de borden met 'Brabanthallen' je de weg.

Parkeren

Brabanthallen 's-Hertogenbosch beschikt over ruim 4.000 parkeerplaatsen. Bij het verlaten van het parkeerterrein kan een wachtrij ontstaan. We vragen hiervoor je begrip.

Parkeren invaliden
Op het terrein van Brabanthallen 's-Hertogenbosch zijn nabij ingang A en de Centrale Entree invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Voor invaliden wordt het geldende parkeertarief gehanteerd.

Parkeertickets kun je vooraf hier bestellen.

Let op: je dient het parkeerterrein uiterlijk 1 uur na de eindtijd van het evenement te verlaten, daarna wordt het parkeerterrein afgesloten.

Parkeertarieven

Het parkeerterrein van de Brabanthallen is voorzien van een parkeersysteem waarbij de slagbomen automatisch openen zodra je het terrein betreedt. Om het terrein na een evenement te verlaten worden er in de entreehal uitrijkaarten verkocht.

Let op! Niet bij ieder evenement wordt dit systeem gehanteerd. Bij concerten en evenementen waarbij een vast aanvangstijd geldt zal veelal vooraf moeten worden betaald. Dit wordt met borden op het terrein aangegeven. Ook kan er bij enkele evenementen gratis worden geparkeerd. Zie hiervoor de bijzonderheden bij het desbetreffende evenement.

Group

Openbaar vervoer

Brabanthallen 's-Hertogenbosch ligt op maximaal 15 minuten lopen van het Centraal Station 's-Hertogenbosch.

Stroke 2627 + Stroke 2628

Te voet vanaf 's-Hertogenbosch Centraal

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch ligt op ongeveer 15 minuten lopen van het Centraal Station. Om de Brabanthallen te bereiken dien je bij stationsuitgang “Brabanthallen” het station te verlaten en de borden “Brabanthallen” verder te volgen. Plan jouw reis naar Brabanthallen 's-Hertogenbosch via www.9292.nl.

Per OV fiets

Het is ook mogelijk om vanaf het Centraal Station met de OV-fiets naar Brabanthallen 's-Hertogenbosch te komen. Meer informatie hierover kan je vinden op www.ov-fiets.nl.

Group

Taxi

Indien gewenst kun je gebruik maken van de treintaxi. Deze is direct te bestellen op Centraal Station ’s-Hertogenbosch. Maak je liever gebruik van een gewone taxi? Bel dan onderstaande telefoonnummers.

Dortmans Taxi BV073-6314499
Hendriks Taxi Services073-6363636
Heintax06-14725296
Mobi Tax Centrale073-6145444
Taxi Jan073-7771645
Taxibedrijf van Alebeek BV073-5213939
Vervoerservice van Driel B.V.0412-643030
Stroke 2627 + Stroke 2628

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma