Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu
24 november 2017

Greater Venues belicht vernieuwde Brabanthallen ‘s Hertogenbosch

Greater Venues brengt locaties die unieke waarden te bieden hebben onder de aandacht middels een Venue Story. Zo dus ook de vernieuwde Brabanthallen ‘s Hertogenbosch. Uitstraling, sfeer, beleving, ligging en omgeving worden onder de loep genomen om zo, bij een positieve bevinding, via hun platvorm uitgelicht worden.

De kracht van Greater Venues

Greater Venues maakt de zogenaamde Venue Story van de vernieuwde Brabanthallen. Deze bestaat uit een serie artikelen waarmee het onderscheidend vermogen van Brabanthallen onderstreept wordt. In deze eerste belichting van de locatie neemt directeur Libéma Zuid, Robert van Overdijk, de redacteur van Venue Story, letterlijk en figuurlijk, mee. De locatie wordt letterlijk bezocht en de reden van de vernieuwing wordt toegelicht door Robert.

De kracht van Brabanthallen ‘s Hertogenbosch

De 7e hal is tevens de vernieuwde entree met een groot natuurlijk lichtdoorlatend glazen pui. Deze hal biedt, naast 7000 vierkante meter extra ruimte, ook een prachtige centrale verbinding tussen de 6 andere hallen. Weer een staaltje kwaliteit toegevoegd. Want  Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch wil exploitanten en bezoekers meer dan de verwachte service en ambiance bieden

Wil je meer informatie over de vernieuwing? Klik hier. Via deze link is het gehele artikel op Greater Venues te lezen.

 

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma