Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

27 en 28 september
showUP

Inspirerende vakbeurs voor woonaccesoires.

Ga naar de website

showUP is dé inspirerende vakbeurs voor woonaccesoires en wordt twee keer per jaar georganiseerd. Het concept showUP is uniek en innovatief, de opzet is ruim en divers.

Op de komende editie zullen bijna 350 exposanten aanwezig zijn. Fabrikanten, ontwerpers, distributeurs en agenten uit binnen-en buitenland. Zij presenteren hun producten en nieuwe collecties in de segmenten wonen, lifestyle, koken, cadeaus en gadgets, kinderen en stationery.

showUP is speciaal bedoeld voor inkopers van woon- en kadowinkels, kinderwinkels, conceptstores, warenhuizen, museumwinkels, webshops, pers en stylisten.

showUP is een vakbeurs en alleen toegankelijk voor professionals uit de segmenten home, kids en gifts. showUP is niet toegankelijk voor studenten of bedrijven buiten retail. Entree is gratis, registreer HIER.

Veiligheid

Wij zijn ervan overtuigd dat we op 27 en 28 september op een veilige manier showUP kunnen organiseren. Met de juiste maatregelen en de positieve inbreng van bezoekers en deelnemers gaan er weer twee inspirerende dagen van maken! Op deze alles-is-anders editie wordt je verrast met leuke nieuwe labels uit binnen- en buitenland.

Natuurlijk willen we elkaar weer ontmoeten, maar dan wel op de juiste manier. Wij werken nauw samen en hebben een omgeving gecreëerd waar het verantwoord en veilig is showUP te bezoeken. Belangrijkste voorwaarde is wel dat bezoekers en deelnemers de maatregelen respecteren en elkaar de ruimte geven.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma