Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu

20 en 21 juli
AutoMadness Den Bosch

Van supercars tot tuning- en performance auto's, dit evenement heeft voor elke autoliefhebber iets te bieden

Koop tickets

Zaterdag 20 & zondag 21 juli is het weer tijd voor de grootste en dikste autoshow van deze zomer in Den Bosch. AutoMadness brengt op maar liefst 30.000m2 de meest unieke supercars, tuningcars, sportauto’s, performancekanonnen, classic cars en motoren bij elkaar. Spot jouw favorieten op de Car Catwalk, wees getuige van oorverdovende rev battles of verken de vele shops & stands. Bovendien ontvangt AutoMadness ook een aantal special guests, zoals Enzo Knol. Kortom, dit is hét event voor liefhebbers jong én oud.

Een greep uit het programma

De mooiste creaties, supercars en performance cars en bikes kun je bewonderen op de Car Catwalk. AutoMadness presenteert elk uur een show met interviews, rev battles en nog veel meer!

Moto Madness! Naast de dikste auto’s is er ook een hal gevuld met de dikste performance bikes en show bikes! Van een carbon Kawasaki Ninja H2 tot een Aprilia RSV4 en een Suzuki Hayabusa tot een KTM Superduke 1290R en veel meer…

Special Guest: Niemand minder dan de grootste Nederlandstalige Youtuber Enzo Knol zal zondag 21 juli aanwezig zijn. Zijn gloednieuwe Lamborghini Urus S met Mansory Bodykit is het hele weekend te zien. Ook kun je nog meer bijzondere gasten verwachten…

Tijdens AutoMadness Den Bosch is er veel aandacht voor E-Sports en Sim Racing. Een gedeelte van de Brabanthallen zal omgedoopt worden tot SIM Racing Madness. Hoe snel ben jij op een van de meest realistische simulatoren van de wereld?

Jouw tickets met korting

Tickets zijn online goedkoper dan aan de deur. Ga snel naar de ticketshop

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma