Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu

5 en 6 juni
Vision, Robotics & Motion

Samen op weg naar slimme productieautomatisering.

Registreer

De vakbeurs Vision, Robotics & Motion komt weer naar de Brabanthallen.

Strengere klanteisen, kortere doorlooptijden, hoge werkdruk en personeelstekort. Als maakbedrijf sta je voor uitdagingen die impact hebben op de effectiviteit en continuïteit van je productieomgeving. Het automatiseren van de productieomgeving of een deel hiervan, met robotica, vision en motion maar ook met digitaliseringsoplossingen, kunnen het verschil maken.

Het vinden en implementeren van passende oplossingen is echter vaak net zo uitdagend als tijdsintensief. Wat is er allemaal mogelijk, hoe pak je dat aan en nog belangrijker, wie kan je hierbij helpen? Dat ontdek je tijdens Vision, Robotics & Motion. En met de toevoeging van de nieuwe pijler Digital Innovation, is deze vakbeurs dé one-stop-shop voor de fabriek naar de toekomst.

Vision, Robotics & Motion biedt je een compleet overzicht met oplossingen om slim te automatiseren in een productieomgeving:

  • Ruim 100 exposanten: fabrikanten, systeemintegratoren, leveranciers en adviseurs die je kunnen helpen met passende oplossingen en de implementatie op de beursvloer
  •  Congres gericht op de praktijk met use cases en tips van maakbedrijven en hoor de laatste technologische ontwikkelingen en toepassingen van vak experts
  • Demopleinen met diverse innovatieve op de praktijk gerichte toepassingen
  • Nieuwe pijler Digital Innovation. Ruim 30 partijen op de beursvloer en diverse sprekers helpen je graag op weg met slimme en praktische digitaliseringsoplossingen.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma