Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu

NO LIMITS komt in december terug met de gloednieuwe show!

Van 19 t/m 22 december 2024 kun je volop genieten van een nieuwe kleurrijke show vol spektakel, verbluffende kostuums, spectaculaire acts, prachtige choreografieën en opzwepende muziek.

NO LIMITS. De naam van de show geeft al aan dat gaat om een grenzeloos spektakel. Innovatie en traditie worden op een unieke manier gecombineerd, wat resulteert in een compleet nieuwe beleving van spectaculair live entertainment op en boven het ijs. Moderne videoprojecties, kinetische verlichting,honderden prachtige kostuums, maar natuurlijk vooral de verbluffende prestaties van ‘s werelds beste kunstschaatsers zorgen voor een onvergetelijke middag of avond voor het hele gezin. Beleef een spannend liefdesverhaal en ga mee op een meeslepende heldenreis naar steeds nieuwe, onvergetelijke werelden.

NO LIMITS vertelt een verhaal over het overwinnen van grenzen, het vinden van liefde en de kracht van menselijke verbinding. Het speelse avontuur tussen fantasie en werkelijkheid zal je van de eerste tot de laatste seconde boeien. We kijken ernaar uit om je te ontvangen en je verwachtingen te overtreffen met onze nieuwste show!

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma