Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu

20 december 2024 t/m 5 januari 2025
De Brabantse Winter

De Brabantse Winter ontvangt iedereen met open armen voor een rits wonderlijke dagen en avonden! Zoals dat alleen in Brabant kan.

Tickets binnenkort beschikbaar

Deze winter zijn de Brabanthallen in Den Bosch het stralende en sprankelende middelpunt van onze provincie, want de Brabantse Winter keert terug!

Ook dit jaar wordt een knus, magisch en prachtig winterdorp opgetuigd, om de donkere dagen van december en januari te voorzien van een welkome dosis licht en warmte. Maar liefst 17 dagen lang is het bourgondisch genieten, borrelen, dansen, vermaken en feesten op deze ultieme winterse parade.

Start je dag op de schaatsbaan en eindig zingend en proostend op de après-ski. En tussendoor? Kom je ogen tekort, dankzij het unieke, winterse decor en programma! In het theater geniet je van cabaret en livemuziek, terwijl de kleinsten daar hun ogen uitkijken bij bijzondere middagshows – als je ze weg kunt trekken bij de andere kinderactiviteiten en spellen tenminste! Kom je liever met collega’s of vrienden? De Biergarten roept! Borrel er op los en luid die avond vol goede moed in. Trek? Bezoek een van de foodtrucks of nestel je in ons brand new pop-up restaurant voor een bodem op niveau. Je zult ‘m nodig hebben, want de avond is nog jong en die feestdagen kunnen best wel een verlenging gebruiken…

Blok 20 december tot en met 5 januari in je agenda, want De Brabantse Winter ontvangt iedereen met open armen voor een rits wonderlijke dagen en avonden! Zoals dat alleen in Brabant kan.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma