Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

15 en 16 december
Mega Trucks Festival

De vijfde editie van het Mega Trucks Festival is weer terug! Geniet van het entertainment, de trucks, modelbouw, de truckers markt en veel meer. Kortom een dagje uit voor het hele gezin.

Op 15 en 16 december vindt alweer de vijfde editie van het Mega Trucks Festival in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch plaats. Deze dagen die geheel in het thema staan van trucks en truckers zijn helemaal gevuld met entertainment en demo’s. Kom daarom met je gehele gezin naar het Mega Trucks Festival, met de ruim 32.000 m² vermaak is er voor elk wat wils.

Entertainment

RadioNL zal dit jaar weer aanwezig zijn tijdens het festival samen met diverse artiesten! Hun podium ligt direct aan het grote terras waar je dus onder het genot van iets te eten en te drinken kunt genieten van de muziek en diverse optredens. Voor de kinderen is er een groot springkussen, een indoor zandbak en zelfs een draaimolen aanwezig!

Chauffeursmarkt

Nog op zoek naar iets voor in of op de vrachtwagen? Misschien wel een jas, trui, boek of waterkoker? Op de uitgebreide markt is er van alles te vinden. Neem een kijkje in de trucks die de interieur- en exterieur specialisten hebben meegenomen om te kijken naar de mogelijkheden die er tegenwoordig zijn!

Schaal Model of Show Model

De Brabanthallen zal tijdens het Mega Trucks Festival niet alleen maar gevuld zijn met grote showmodellen maar ook met de kleine variant. Specialisten in verschillende maten zoals 1:16 en 1:14 tonen op aanlegde banen hun rijkunsten. Daarnaast zijn er ook vele privéverzamelingen te aanschouwen die je zeker zullen verrassen!

Lego

Samen met Lego vereniging de bouwsteen is er zelf iets te doen voor de allerjongste op Mega Trucks. De bouwsteen neemt heel veel stenen mee zodat iedereen wat zelf kan bouwen en zich kan vermaken. Natuurlijk zijn er ook bijzondere en grote bouw werken te bewonderen.

Meer informatie is te vinden op de website van Mega Trucks Festival 2018.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma