Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

16 en 17 december
Mega Trucks Festival

De 4e editie van de grootste indoor truckshow van de Benelux!

De 4e editie van de grootste indoor truckshow van de Benelux vindt dit jaar plaats op 16 en 17 december in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Twee sfeervolle dagen voor chauffeurs, het gezin en iedereen die de transportsector een warm hart toedraagt.

Breed aanbod
Verschillende truckmerken tonen hun laatste snufjes op het gebied van Euro 6 en milieuvriendelijke ontwikkelingen. Ben je op zoek naar accessoires voor de vrachtauto? Chauffeurskleding? Schaalmodellen? Gereedschap? Speelgoed? Of gegraveerde naambordjes? Je kunt hiervoor terecht op de uitgebreide chauffeursmarkt!

Voor jong en oud
Op veler verzoek keert RadioNL terug op het podium en brengt hierbij diverse artiesten mee! Maar ook voor de jongste bezoeker is er van alles te doen; van springkussen tot draaimolen, van schminken tot kleurwedstrijd. Daarnaast kan jong en oud zich vergapen aan de diverse radiografische modelbanen en andere vormen van modelbouw.

Wanneer je trek hebt gekregen na of tijdens al deze activiteiten, dan kun je terecht bij de catering voor heerlijke lekkernijen, van een Bossche Bol met koffie tot een broodje bal en friet.

Lego
In samenwerking met Lego vereniging de bouwsteen kunnen zelfs de allerjongste bezoekers kennismaken met Mega Trucks. De bouwsteen zal genoeg lego mee nemen zodat iedereen de mogelijkheid heeft om zijn eigen bijzondere bouwwerk te maken! Tevens zullen er bijzondere en grote creaties te bewonderen zijn.

Meer informatie
Bezoek de website voor meer informatie over het Mega Trucks Festival.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma