Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu

14 september 2024
THE BIG EVENT

's Werelds grootste poppen- en teddyberenbeurs

THE BIG EVENT
Sinds 1976 dé meest sensationele poppen- en berenbeurs ter wereld! Heb jij een ongekende liefde voor poppen en teddyberen? Zet dan nu in vette letters THE BIG EVENT zaterdag 14 september 2024 in je agenda, want dit wordt de 34e edite van hét ultieme poppen- en berenfestijn in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch, Nederland!

Laat je overdonderen door een overweldigende variatie aan poppen en teddyberen, met onder andere de meest geliefde types zoals Blythe, Smart, Dollfie, BJDolls en Reborn Babies. Ze worden met grenzeloze passie gepresenteerd en verkocht door enthousiaste deelnemers uit alle hoeken van de wereld. Neem ook een betoverende reis door de geschiedenis met antieke poppen- en accessoires, zorgvuldig verzameld door gepassioneerde specialisten. Ontdek stands vol poppenhuisminiaturen, poppen- en teddyberenkleding, een overvloed aan leuke accessoires en alle materialen die je nodig hebt om je eigen poppen en teddyberen te creëren.

Wil je zelf schitteren op THE BIG EVENT? Dat kan! Ben jij een kunstenaar die unieke poppen, teddyberen en poppenhuisminiaturen maakt, of een antiekdealer met een schatkamer aan oude poppen en accessoires? Meld je dan vol enthousiasme aan voor een plek op deze geweldige beurs via deze link: https://www.niesjewolters.nl/The-Big-Event-September-2024-form.html 

Wist je dat er ook privéverzamelingen te koop worden aangeboden?
Als jij op zoek bent naar de ideale gelegenheid om jouw verzameling te verkopen zonder het gedoe van Marktplaats of onbekende kopers aan de deur, dan is dit evenement de ultieme plek om jouw schatten aan te bieden. De kans om je complete collectie in slechts één dag te verkopen is groot, want nergens anders bereik je zo’n enorm publiek. Of je nu binnenkort kleiner gaat wonen, een verzameling via een erfenis hebt gekregen, of om welke reden dan ook afscheid moet nemen van je geliefde poppen, teddyberen of poppenhuizen, THE BIG EVENT biedt de meest aantrekkelijke optie om een privéverzameling te verkopen. Misschien rijd je aan het einde van de dag terug naar huis met een lege auto, maar wel vol voldoening omdat je talloze verzamelaars heel gelukkig hebt gemaakt. Wees echter snel, want de beschikbare plekken vliegen de deur uit! Een verkooptafel is 2 meter lang en 80 cm diep. Alle details over de tafelprijs en andere relevante informatie vind je op het inschrijfformulier. THE BIG EVENT is een unieke belevenis die je simpelweg niet mag missen.

De Brabanthallen zijn op zaterdag 14 september geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Een toegangskaartje kost slechts € 10,- voor volwassenen, € 8,- voor 65-plussers en € 8,- voor nieuwsbriefabonnees met kortingsbon aan de kassa contant te betalen (geen Pin). Of koop je tickets online voor € 10,- (inclusief BTW en boekingskosten) via deze link: https://www.niesjewolters.nl/Ticketverkoop.html (kinderen tot 12 jaar gratis onder begeleiding).
Adres: Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK ’s-Hertogenbosch, Nederland.
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Suzan en Paul via info@niesjewolters.nl of bel 0031 (0)6 300 99 458. We staan te trappelen om je te verwelkomen op THE BIG EVENT! Bezoek onze website voor meer informatie: www.niesjewolters.nl

Tot ziens bij Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma