Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

18 t/m 20 september
Pasar Malam Istimewa

Indonesië is dichterbij dan je denkt! Van 18 t/m 20 september staat Brabanthallen 's-Hertogenbosch in het teken van Pasar Malam Istimewa.

Koop hier je tickets

De Pasar Malam Den Bosch is een cultureel feest waar Indonesië en haar rijke cultuur centraal staan. Lekker Indisch eten bij verschillende kwaliteitsrestaurants, een Oosterse specialiteitenmarkt met leuke koopjes en geweldige optredens op 2 podia.

Istimewa Events heeft er voor gezorgd dat het evenement op een veilige, verantwoorde en toch ook gezellige en leuke manier door kan gaan! De stands worden op veilige afstand van elkaar gezet, de looppaden zijn breder en de terrassen bij de restaurants  worden op een juiste afstand van elkaar neergezet.

Omdat 1 van de maatregelen is dat iedereen nog anderhalve meter afstand dient te houden kunnen er ook met de uitbreiding van het aantal vierkante meters nog steeds minder mensen tegelijk aanwezig zijn. Omdat ze toch iedereen de mogelijkheid willen geven om te komen wordt er gebruik gemaakt van tijdsloten. Vrijdag en zaterdag kan er gekozen worden voor een middagkaart van 12:00 tot 17:00 of een avondkaart van 18:00 tot 23:00 uur. Op zondag is er één tijdslot, van 12:00 tot 20:00 uur.

Toegangskaarten & Parkeren

Het is alleen mogelijk om van de voren een toegangskaart aan te schaffen. Er worden geen kaarten meer bij de entree verkocht! Dit is vanwege de door de overheid opgelegde corona maatregelen.

Koop hier alvast je parkeerticket.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma