Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

4 en 5 november
LED + ELEKTRO

Snel schakelen naar de toekomst.

SNEL SCHAKELEN NAAR DE TOEKOMST

De energie- en kostenbesparingen van ledverlichting zijn enorm. Het slim ontwerpen van de elektrotechnische installatie en het toepassen van ledverlichting zijn daarom belangrijke middelen om de klimaatdoelstellingen te behalen. Specifiek ledverlichting biedt veel mogelijkheden. Leds krijgen sensoren en vormen draadloze mesh-netwerken die communiceren met het klimaat-, gezondheids-, veiligheids- en energiesysteem. Verlichting is overal, daarom is ledverlichting de ruggengraat van iedere elektrotechnische installatie.

De elektrotechnische sector speelt een sleutelrol bij het elektrificeren van de energievoorziening. De snelle groei van ledverlichting maakt dat heel zichtbaar in zowel de zakelijke als in de particuliere markt. Logischerwijs komen er bij deze ontwikkelingen ook veel vragen kijken:

• Hoe ontwerp je slim, gebruiksvriendelijk en tegen zo laag mogelijke kosten een installatie?
• Hoe kan een elektrotechnische installatie draadloos ontwerpen?
• Waar staat led met kwaliteit, kosten en mogelijkheden?
• Wat zijn de nieuwste elektrotechnische en ledverlichting producten en innovaties?

De vakbeurs LED + Elektro heeft voor al uw vragen, het juiste antwoord.

WAAROM BEZOEKEN?

LED + Elektro is hét platform voor verlichting en schakelen in de Benelux. In 2019 presenteren meer dan 130 bedrijven hun diensten en producten. Daar ontmoet u de marktpartijen die er toe doen. Wij bieden als grootste gespecialiseerde vakbeurs van de Benelux een helder en efficiënt overzicht. Een interessant en waardevol programma, gevuld met meer dan 50 informatieve seminars en kennis-sessies. U spreekt in één dag met de specialisten, van fabrikant tot leverancier, van testinstituut tot adviseur.

ALLE INNOVATIES ONDER ÉÉN DAK

Met een mooie en volledige innovatie boulevard toont LED + Elektro een totaaloverzicht van alle innovaties op het gebied van licht, sturing en schakelen. Op de innovatie boulevard creëren we een interactieve omgeving die de professionele bezoekers informeert en inspireert.

Bekijk onderstaande video voor een sfeerimpressie en we zien je graag dan!

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma