Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

30 januari t/m 2 februari
KWPN Stallion Show

De staalkaart van de toekomst van de mondiale hippische sport is in ’s-Hertogenbosch te bewonderen.

Van woensdag 30 januari tot en met zaterdag 2 februari is het weer tijd voor de KWPN Stallion Show in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Gevarieerd programma

Ruim 25.000 bezoekers uit alle delen van de wereld komen naar de Brabanthallen voor vier dagen bomvol fokkerij, sport en show. De staalkaart van de toekomst van de mondiale hippische sport is in ’s-Hertogenbosch te bewonderen. Dát is de KWPN Stallion Show en het biedt de bezoekers alle dagen een uiterst gevarieerd en inspirerend programma. Het programma komt snel online!

KWPN Select Sale

De KSS is een begrip vanaf de start in 2001 en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een onmisbaar platform voor fokkers en hengstenhouders. Of men nu op zoek is naar een sportpaard met potentie of een toekomstige dekhengst, op de KSS vindt je de crème de la crème van de Nederlandse fokkerij. Want alleen hengsten die in ‘s-Hertogenbosch mogen acteren voor de tweede bezichtiging, komen in aanmerking om geveild te worden tijdens de KSS. De KSS heeft zich bewezen door de verkoop van vele toppers die zich in de fokkerij en in de sport bewijzen.

Meer informatie

Bekijk meer informatie op de website van KWPN.

Terugblik KWPN Hengstenkeuring 2017

 

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma