Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

8 t/m 11 maart
Indoor Brabant - The Dutch Masters

Vier dagen lang een uitgebreid springprogramma met een spectaculaire afsluiting!

Bestel hier je tickets

Van 8 tot en met 11 maart 2018 staat Brabanthallen ’s-Hertogenbosch volledig in het teken van de paardensport. Vier dagen lang demonstreren de beste ruiters van de wereld hun kunsten tijdens Indoor Brabant – The Dutch Masters 2018.

Indoor Brabant – Dutch Masters

Het evenement is een van de vier topevenementen die deel uitmaken van de prestigieuze Rolex Grand Slam of Show Jumping. Samen met CHI Genève, CSIO Spruce Meadows Masters en CHIO Aken behoort Indoor Brabant – The Dutch Masters tot de absolute top.

The Dutch Masters biedt vier dagen lang een uitgebreid springprogramma met de Rolex Grand Prix op zondagmiddag als spectaculaire afsluiter.
Dit jaar zullen ook de nationale en internationale top dressuurruiters acte de présence geven in de Brabanthallen. Hoogtepunt zal, zoals elk jaar, de FEI World Cup Dressage Freestyle zijn op zaterdagmiddag.

Uitbreiding

In 2018 zal ook de nieuwe hal, de ‘Gerrit Jan Swinkels Hal’ in gebruik worden genomen. Nog meer sport, beleving en ambiance voor jong en oud!

Programma

Op het programma staan onder andere diverse shows en wedstrijden in dressuur en springen. Bekijk hier het gehele programma.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie de website.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma