Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

21 t/m 24 februari
Woon Ideaal Beurs

Woon Ideaal Beurs, kom je duurzame droomwoning waarmaken!

Wil je sfeervol en comfortabel wonen? Een energiezuinige en duurzame woning laten bouwen of je huidige woning toekomstbestendig maken, met lagere woonlasten? Wat voor een plannen je ook hebt, alles vind je bij de Woon Ideaal Beurs.

Woon Ideaal Beurs is vernieuwend

Eindelijk is er nu een woon- en (ver)bouwbeurs die natuurlijk voor mooi en praktisch gaat. Van stijlvolle woon-inrichting tot de laatste woontrends. Maar de Woon Ideaal Beurs speelt juist ook in op de nieuwe bouweisen en de woonwensen van morgen!

Alles voor duurzaam bouwen, verbouwen en woon-inrichting onder één dak bij Woon Ideaal Beurs
Zo vindt je er slimme, energie-neutrale (ver)bouwconcepten, fraaie, duurzame materialen en alles voor energiebesparing, een gezond binnenklimaat en levensloopbestendig wonen. Steeds meer mensen dromen van een tweede woning om er even tussenuit te zijn. Op het Themaplein vind je de mogelijkheden.

Tuin & Wonen kun je niet los van elkaar zien. De tuin als verlengstuk van je woonkamer, de serre als tuinkamer, een groen dak voor isolatie en regenwateropvang, schitterende moswanden etc. Het is allemaal mogelijk! De Woon Ideaal Beurs besteedt dan ook veel aandacht aan natuurlijk wonen.

Kortom, een bezoek aan de complete Woon Ideaal Beurs is je laten inspireren en informeren, slim (in)kopen en nieuwe mogelijkheden ontdekken die van jouw woning je droomhuis maken. Zet alvast in je agenda. Donderdag 21 t/m zondag 24 februari. Je bent van harte welkom!

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma