Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

5 t/m 7 april
ErfgoedEvent

ErfgoedEvent de vakbeurs voor de professional die bezig is met erfgoed − roerend of onroerend, materieel of immaterieel.

Ben jij als professional bezig met erfgoed − roerend of onroerend, materieel of immaterieel? Dan mag je ErfgoedEvent 2017 niet missen. Deze brede opgezette driedaagse vakbeurs is dé ontmoetingsplek voor onder andere leveranciers, ambachtslieden, bestuurders, conservatoren, (museum)beheerders, architecten, beleidsmakers, restauratoren, eigenaren, wetenschappers en designers.

Een unieke kans
ErfgoedEvent biedt je als professional een unieke kans om jouw erfgoedexpertise uit te dragen en te delen. Om bestaande relaties te bestendigen en nieuwe contacten te leggen. Ook met doelgroepen die je anders misschien moeilijk zou bereiken. Zo is ErfgoedEvent 2017 dankzij de brede scope ook heel interessant voor studenten, young professionals, zzp’ers en start-ups.

Programma
ErfgoedEvent 2017 biedt ruimte aan een breed programma van kennissessies en expert meetings die verbindingen leggen tussen alle stakeholders. De sessies worden opgezet vanuit een creatief en inspirerend nieuw format, met veel aandacht voor kennisdeling, storytelling en gelegenheid voor spannende debatten. Naast kennissessies biedt ErfgoedEvent 2017 je de mogelijkheid tot het geven van presentaties. Zeer geschikt voor het pitchen van productinnovaties of het geven van achtergrondinformatie over jouw producten of diensten.

Informatie
Kijk voor meer informatie of een impressie op de website van ErfgoedEvent.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma