Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

7 juli 2019
DYTG

Nederlands grootste online video evenement!

Op zondag 7 juli 2019 vindt het Dutch YouTube Gathering (DYTG) evenement plaats in de Brabanthallen.

Wat is DYTG?

De DYTG is hét evenement voor iedereen die van online video houdt! Alle genres, creators en fans zijn welkom: YouTube, Twitch, Instagram, TikTok en meer! De DYTG is hét moment van het jaar waar de online video community samenkomt! Verwacht dit jaar meet & greets, shows, merchandise, gekke activiteiten en een goed gevulde expo hal. Ben jij er ook bij?

Programma

Het grootste Nederlandse online video evenement vind dit jaar plaats in de Brabanthallen in Den Bosch! Van 10 tot 6 zullen YouTubers en streamers, door ons creators genoemd, het beste van zichzelf geven tijdens meet & greets, in hun eigen stands en op de verschillende podia. Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer verschillende stands met merch, goodies en zoveel meer.

Meet & Greets

De DYTG geeft je genoeg mogelijkheden om dicht bij je favoriete creators te komen, of het nou bij één van de Meet & Greets, op hun eigen stand of bij het podium is!
Ook zijn er mogelijkheden om (oude) vrienden te ontmoeten en nieuwe te maken! De DYTG is dus dé plek waar online en offline samenkomt!

Stands

Het kanaal van je favoriete creator offline, dat is de creatorsstand! Een uniek kijkje in de keuken van jouw favoriete creator(s). Hier vieren jullie samen je passie voor online!

Podia

Onze shows op verschillende podia, geven creators van groot en klein de kans om hun talenten te laten zien door middel van live muziek, comedy, panels, Q&A’s en nog veel meer!

 

Bekijk hieronder alvast een sfeerimpressie van DYTG 2018

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma