Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

6 t/m 16 augustus
Dries Verhoeven met 'U bevindt zich hier'

In 2007 werd de voorstelling U bevindt zich hier van Dries Verhoeven met groot succes op Theaterfestival Boulevard getoond. Van 6 t/m 16 augustus zal Studio Dries Verhoeven met dit prijswinnende werk weer in 's-Hertogenbosch te bewonderen zijn.

In 2007 werd de voorstelling U bevindt zich hier van Dries Verhoeven met groot succes op Theaterfestival Boulevard getoond. Na een periode van onzekerheid maken we met enthousiasme bekend dat deze dit jaar in reprise gaat. Van 6 t/m 16 augustus zal Studio Dries Verhoeven met dit prijswinnende werk weer in ‘s-Hertogenbosch te bewonderen zijn.

De wens om U bevindt zich hier wederom met het publiek te delen was groot en zou in augustus bij Theaterfestival Boulevard in vervulling gaan. Na het verplaatsen van het festival naar 2021 werd het gevoel van urgentie voor het tonen van deze voorstelling alleen maar groter. Inhoudelijk zou dit werk, over de collectieve staat van zijn, voor deze tijd gemaakt kunnen zijn. En met een paar aanpassingen, waar hard aan gewerkt wordt in nauwe samenwerking met Studio Dries Verhoeven en SPRING Performing Arts Festival, kan het werk ook getoond worden binnen het huidige corona-protocol van de branchevereniging NAPK.

De herneming in ‘dagen van corona’ geeft een extra dimensie aan U bevindt zich hier, waarin bezoekers in een installatie die doet denken aan een hotel een eigen slaapkamer krijgen. Dries Verhoeven daarover: “Door de huidige pandemie wordt het een reflectie op onze tijd van zelf-isolatie. De recente periode van ‘social distancing’ heeft het onderscheid tussen digitaal en ‘vlees en bloed’ nog verder vergroot. Velen van ons hadden de afgelopen maanden maar met een paar mensen fysiek contact, maar probeerden via internet een alternatief te vinden voor die fysieke nabijheid tot anderen. Het onthulde de beperkingen van het internet als substituut voor het leven.”

Kaartverkoop

De tickets voor deze voorstelling zijn uitverkocht. De voorstelling U bevindt zich hier zal eveneens te zien bij SPRING in Utrecht van 8 t/m 18 juli.

Parkeertickets

Koop je parkeerticket via deze link.

Foto: © Joep Lennarts

Deze voorstelling is onderdeel van de Bossche Zomer.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma