Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

26 november 2017
Dogachtigen Show

De grootste speciale show voor dogachtigen (honden)

Het is alweer de 20e editie van de Dogachtigen Show. Met ruim 1.000 inschrijvingen is het de grootste speciale show voor dogachtigen (honden).

Genoeg te winnen!

Zoals gewoonlijk worden op de Dogachtigen Show de dogachtigen rassen door rasspecialisten gekeurd. De verschillende rassen die mee kunnen doen en de daarvoor uitgenodigde keurmeesters vind je hier. De keuringen beginnen om 10.00 uur.

Natuurlijk kun je op deze show leuke prijzen winnen! Elke hond die 1e wordt in zijn klasse wint een beker, de honden die 2e, 3e en 4e worden krijgen een rozet. Voor de beste jongste pup, jeugdhond, veteraan, BOS en BOB van het ras valt er een extra rozet te winnen. Daarnaast krijgt elke hond die wordt uitgeroepen tot de beste van zijn ras een mooie foto mee naar huis.

Leuke verrassingen

Mocht je geen prijs weten te bemachtigen? Geen zorgen, je gaat niet met lege handen naar huis. Royal Canin, de partner van de Dogachtigen Show, heeft voor iedere ingeschreven hond een kado, namelijk een leuke fleece deken of handdoek. Alle ingeschreven veteranen en puppies krijgen ook nog een leuke verassing mee van Royal Canin.

Kind-Hond Show

Kinderen mogen samen met hun hond mee doen aan de Kind-Hond Show. Zij mogen dan verkleed (alleen of samen met een ander kindje) mee doen aan deze leuke show. Meedoen aan deze show is gratis en elke deelnemer van de Kind-Hond Show wint een prijs. De maximale leeftijd voor deelname aan deze show is 12 jaar.

Informatie

De inschrijving van de show sluit op 30 oktober 2017. Schrijf je hier in voor de Dogachtigen Show.

 

 

 

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma