Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

13 en 14 december
AgriFoodTech 2017

Efficiënter, effectiever, duurzamer en anders produceren in de machinebouw, voedselverwerking, op het land en in de kas!

Efficiënter, effectiever, duurzamer en anders produceren in de machinebouw, voedselverwerking, op het land en in de kas staat bij AgriFoodTech centraal. Tijdens AgriFoodTech, vakbeurs met congres, worden de topsectoren High Tech Systemen & Materialen, Agri & Food en Tuinbouw & Uitgangsmaterialen samen gebracht.Tijdens de tweede editie van AgriFoodTech op 13 en 14 december brengen we deze sectoren bij elkaar en (ver)bouwen we samen de toekomst!

Innovaties

Sensoren, drones, autonome robots, smart farming, big data, vision technologie, slimme LED verlichting, de Agri en Food sector innoveert in een rap tempo. En dat allemaal maar met één doel: de wereld blijvend van voedsel voorzien, schaarste aanpakken en inspelen op de veranderde voedselketen. Naast aandacht voor de technologische innovaties, denk aan slimme verpakkingen en food design, staan op beurs de volgende thema’s centraal:
– Machinebouw & automatisering
– Big data & ICT
– Smart & vertical farming
– Testen, meten & kwaliteit (hygiëne)

(W)eten wat je niet (w)eet

De maatschappij verandert en steeds meer consumenten willen weten waar hun eten vandaan komt en hoe het is geproduceerd. Veel ketens en voedselsystemen veranderen hierdoor. Het is belangrijk om te weten wat je nog niet weet om veranderingen in te zien en tot stand te brengen, kansen te signaleren en te innoveren. Op AgriFoodTech 2017 wordt AgriFoodTech Platform Congres georganiseerd. Tijdens dit congres wordt er gekeken naar de veranderde voedselketen en de rol die technologie daarin heeft. Belangrijk zijn de gevolgen van en voor de veranderde maatschappij, en dus de gevolgen voor bedrijven. Kom in contact met onder andere vertegenwoordigers van technologie, agrariërs, levensmiddelenindustrie, retail en ook andere ondernemers.

Informatie

Bekijk de sfeerimpressie van AgriFoodTech 2016 en meld je hier gratis aan voor AgriFoodTech 2017.

 

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma