Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu
25 april 2017

Sneak preview van Live-show Armin van Buuren in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch

Op 5 en 6 mei verwelkomt de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch Armin van Buuren. The Best of Armin Only wordt de allergrootste show die hij ooit heeft opgevoerd ter gelegenheid van zijn twintigjarige carrière. Ter voorbereiding op zijn show om deze optimaal neer te zetten en meer mensen de kans te geven om zijn jubileumshow te zien geeft hij een sneak preview in de Brabanthallen.

De afgelopen vijftien jaar behoort Armin van Buuren tot de top 5 dj’s van de wereld, tijdens zijn shows neemt Armin van Buuren zijn fans mee terug in de tijd en loopt hij samen met het publiek zijn hele carrière door.
De kaartverkoop is afgelopen woensdag begonnen voor de sneak previews in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch, voor de locaties van zijn wereldtour waren sommige data al binnen enkele minuten uitverkocht.

Niet alleen Armin van Buuren komt naar de Brabanthallen, maar ook alle gastartiesten die komen optreden en onderdeel zijn van zijn shows. De show is voor alle leeftijden.Voor de sneak preview op vrijdag 5 mei zijn nog kaarten beschikbaar. De kaarten zijn hier te koop.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma