Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu
19 april 2017

Grootse uitbreiding Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch is begin april gestart met de bouw van een nieuwe grootse hoofdentree. Het huidige middenterrein van ruim 7.000 m2 wordt overkapt met een lichtdoorlatend dak. Een voordeel van het overdekte binnenterrein met veel daglicht is dat het toegankelijk is vanuit alle individuele hallen.

Eind september 2017 wordt de nieuwe entree geopend. De beurzen en evenementen die plaatsvinden gedurende de verbouwing zullen geen tot nauwelijks hinder ondervinden.

Volgens Robert van Overdijk, namens directie Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch, zorgt deze uitbreiding ervoor dat de locatie nog meer op de kaart wordt gezet voor (inter)nationale beurzen en evenementen.

“Deze nieuwe hoofdentree gaat veel waarde toevoegen aan het complex. Het biedt ons de kans om onze klanten en gasten van de diverse beurzen en evenementen de beste service te bieden in een prachtige ambiance.” 

Meer weten?
Bent u benieuwd geworden naar de nieuwe centrale entree? Ga voor meer informatie, diverse visuals, een video animatie en veel voorkomende vragen naar onze speciale webpagina.

Meer informatie over de nieuwe hoofdentree

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma