Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu
3 april 2017

Contractondertekening verbouwing Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch

‘s-Hertogenbosch, 30 maart 2017 – Zojuist is het contract voor de verbouwing van de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch ondertekend. Directeur NV M.E.I. (eigenaar Brabanthallen) Maurice Horsten en Robert van Overdijk (vestigingsmanager Brabanthallen) tekenden de overeenkomst met bouwkundig aannemer van Schijndel Bouwgroep B.V. te Geffen en installateur Verstappen van Amelsvoort B.V. uit Nuland.

Verbouwing-Brabanthallen-Contractondertekening

Economische en recreatieve hotspot
‘Met deze forse investering geven we een startsein voor een periode van vernieuwing in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch die helpt onze stad en regio op de kaart te zetten als economische en recreatieve hotspot in Nederland. De Bossche Spoorzone ten Noorden van de stations passerelle zal de komende jaren herboren worden en Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch pakt zijn rol daarin’- aldus Maurice Horsten.

Door de verbouwing wordt het U-vormige middenterrein van ruim 7.000m2 overkapt met een lichtdoorlatend dak wat uiteindelijk een grote centrale entree en ontmoetingsruimte wordt. Voordeel van het overdekte binnenterrein met veel daglicht is dat het toegankelijk is vanuit alle individuele hallen van het aangrenzende beurzen- en evenementencomplex. Hierdoor ontstaat er een grote centrale ruimte voor ontmoeting in een prettige ambiance. De beurzen en evenementen in de Brabanthallen kunnen tijdens de verbouwing gewoon doorgang vinden. De verbouwing is eind september 2017 afgerond.

Meer informatie over de nieuwe mogelijkheden en impressies zijn te vinden op de webpagina over de verbouwing.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma