Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu
20 januari 2017

Groots dancefestival Kingsland 2017 wederom bij Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch

Tijdens Koningsdag 2017 gaat de organisatie van Kingsland Festival op maar liefst vijf locaties tegelijkertijd feestvieren, te weten: Amsterdam, Den Bosch, Groningen, Maastricht en Twente. Dit ter ere van het vijfjarig bestaan van het festival. Met vijf locaties, 150.000 verwachte bezoekers, ruim 500.000 vierkante meter en zo’n 150 dj’s en artiesten is Kingsland het grootste eendaagse dancefestival van Nederland. Voor de tweede keer op een jaar wordt Kingsland Festival ook bij Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch georganiseerd. Hierbij maakt de locatie gebruik van een unieke combinatie tussen binnen en buiten.

Grootste eendaagse dancefestival van Nederland

In 2013 kleurde Kingsland Festival de RAI Amsterdam voor het eerst oranje en snel volgden Den Bosch en Groningen. Na het succes in 2016 vraagt een vijfjarig jubileum om een grootse viering. Woensdag 27 april 2017 worden twee nieuwe locaties (Maastricht en Twente) toegevoegd. Met deze uitbreiding is Kingsland Festival met vijf locaties het grootste eendaagse dancefestival van Nederland. Bezoekers kunnen terecht voor uiteenlopende muziekstijlen, variërend per stad van deephouse, EDM en eclectic tot hardstyle, van de grootste artiesten van het moment op verschillende podia.

Kingsland Festival is ontstaan nadat in 2012 de regelgeving omtrent gratis festivals in de Amsterdamse binnenstad werd aangepast; gratis evenementen werden niet meer toegestaan. “De aangepaste regelgeving dwong ons destijds om met een betaalbaar alternatief te komen, zonder de kwaliteit van een onvergetelijke Koningsdag uit het oog te verliezen. Door het uitbreiden van het aantal steden proberen we heel Nederland te bedienen.” aldus Mitchel Bovenlander, initiatiefnemer Kingsland Festival.

Meer informatie en voorverkoop

De volledige line-up wordt binnenkort bekendgemaakt en de kaartverkoop voor Kingsland Festival start voor alle steden op 9 februari om 12:00 uur. Voorgaande jaren waren artiesten als Martin Garrix en Dimitri Vegas and Like Mike de headliners van het festival.

Meer informatie en pre-registreren voor tickets via kingslandfestival.nl. Bekijk hier de trailer.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma