Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu
23 november 2016

Western Experience, het grootste Country en Western festival van Europa

Western Experience, het grootste Country & Western festival van Europa, doet op zaterdag 28 en zondag 29 januari Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch aan. Voor deze 22e editie van Western Experience zijn al veel nationale en internationale artiesten vastgelegd. Zo zal de jonge Nederlandse country zangeres Laura van den Elzen (bekend van Deutschland sucht den Superstar) haar opwachting maken met de Deense band Jambalaya, maar ook de Belgische groep The Cockroach Killers en de Duitse country band Hillbilly Deluxe zullen optreden op het festival. 

western-experience-2017-laura-van-den-elzenLaura van den Elzen
De pas 19-jarige Laura van den Elzen uit Gemert maakte dit jaar furore door op de tweede plaats te eindigen in de Duitse RTL-show ‘Deutschland sucht den Superstar’. Met haar country optredens schittert zij op binnen- en buitenlandse festivals en zal eind januari in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch ook de harten van de country- en westernliefhebbers stelen.

Beleef het Wilde Westen
Bezoekers ervaren het Wilde Westen van vroeger en nu op de Western Experience. Zo is er live countrymuziek, western riding (paarden), Indiaanse PowWow dansen, linedancen, en american wheels (auto’s en trucks) te bewonderen. En zoals ieder jaar kunnen de bezoekers tijdens de Western Experience genieten van de grootste western markt van Europa met meer dan 80 stands voor originele en bijzondere country & western kleding, kunst, muziek, meubels en accessoires.

Informatie
Openingstijden: zaterdag 28 januari 2017 van 10:00 – 21:00 uur en zondag 29 januari 2017 van 10:00 – 18:00 uur.
Voor actuele informatie over het programma, de line-up van artiesten en het bestellen van gunstig geprijsde toegangskaarten in de voorverkoop kijk op de website van de Western Experience.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma