Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu
2 mei 2017

Margriet Winter Fair verhuist naar Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch

Na 15 succesvolle edities zal Margriet Winter Fair verhuizen van de Jaarbeurs Utrecht naar Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Van vrijdag 17 tot en met donderdag 23 november 2017 vindt dit grootste overdekte winterfeest van Nederland plaats. Jaarlijks trekt het festival, georganiseerd door Sanoma Media Netherlands, zo’n 70.000 bezoekers. Het is de eerste keer dat een dergelijk groot vrouwenevenement plaatsvindt in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch en het belooft een sfeervol spektakel te worden vol inspiratie voor de decembermaand!

Creatieve mogelijkheden door nieuwe locatie
De Margriet Winter Fair is al jaren dé start van het feestseizoen voor veel vrouwen in Nederland. “Door de verhuizing naar Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch zagen we een fantastische kans om Margriet Winter Fair nog mooier neer te zetten: nog meer shops, nog meer feestprogramma, nog meer gezelligheid en nog meer kerstsfeer.” zegt Leontine van den Bos, Hoofdredacteur van Margriet.

Het evenement vindt plaats vlak na de verbouwing aan een grote centrale entree bij Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. De Domain Director bij Sanoma, Louise van Nispen, geeft aan dat de indrukwekkende entree, het grotere vloeroppervlak en de mogelijkheden van de verschillende ruimten, grenzeloze creatieve mogelijkheden bieden om voor de bezoekers een nog mooier evenement neer te zetten.

Margriet Winter Fair
In 2017 vindt de 17e editie van Margriet Winter Fair plaats. De bezoekers kunnen rekenen op een gezellige dag uit vol inspiratie voor de feestdagen op het gebied van mode-, beauty-, en interieurtrends. Daarnaast kan men genieten van muzikale optredens, voorlees- en signeersessies, een van de 350 stands, eten en drinken. De bezoekers kunnen ook deelnemen aan een van de 15.000 workshops.

Bekijk de sfeerimpressie van het grootste overdekte winterfeest van Nederland

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma