Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu
16 mei 2017

s’ Werelds grootste kickboksevenement vindt plaats in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

Afgelopen woensdag 10 mei 2017 vond de persconferentie plaats voor s’werelds grootste kickboksevenement: Glory 41. Aanstaande zaterdag zullen in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch de grootste namen uit de kickbokswereld in de ring stappen. Er wordt gestreden voor het wereldkampioenschap GLORY vedergewicht en drie zwaargewicht gevechten.

Van links naar rechts: Cor Hemmers (sports director Glory), Robin van Roosmalen, Robert van Overdijk (directeur Brabanthallen), Rico Verhoeven en Bert van der Ryd (Vice president Glory).

Zowel de gemeente- als Brabanthallen ’s-Hertogenbosch zijn trots dat dit wereldwijd bekende evenement, na uitverkochte shows in Amsterdam, deze keer plaatsvindt in ’s-Hertogenbosch.

Grote namen als Robin van Roosmalen en Rico Verhoeven zullen de strijd aangaan. Het is voor het eerst dat wereldkampioen Rico Verhoeven een grote wedstrijd vecht in zijn eigen Brabant.  Hij neemt het op tegen Ismael ‘The Star’ Lazaar uit Tilburg.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor dit spectaculaire evenement. Bekijk voor meer informatie en tickets op de website van Glory Sports International.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma