Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu
8 oktober 2020

Textiel Plus Festival ONLINE

Op basis van de uitslag van een enquête, verspreidt over de bezoekers van Textiel Plus Festival is besloten om het evenement in 2020 niet in de Brabanthallen te laten plaatsvinden. Echter is er wel een online editie genaamd: Textiel Plus Festival ONLINE. Deze editie vindt plaats van 12 t/m 14 november 2020.

Precies 10 jaar geleden is de ontdekkingstocht in de wereld van textiel en handwerk begonnen. De organisatie keek er ontzettend naar uit om het 10-jarig jubileum uitbundig te vieren. Dit is helaas in de huidige situatie niet mogelijk. Daarentegen is het nog steeds mogelijk om mensen met elkaar te verbinden! Dit heeft geresulteerd in een ONLINE editie van Textiel Plus Festival 2020.

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een tweede website: www.textielplusfestival-online.nl. Deze website kan van 12 t/m 14 november 2020 bezocht worden. Vooraf koop je voor € 5,00 een ticket om toegang te krijgen tot de site.

Met een bezoek aan het Textiel Plus Festival ONLINE help je de organisatie en deelnemers, en draag je bij aan het voortbestaan van het festival!

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma