Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu
12 februari 2021

’s Werelds grootste Indoor Obstakelparcours binnenkort bij Brabanthallen

Vanaf vrijdag 19 maart tot en met zondag 11 april worden de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch omgetoverd tot een extreme indoor obstakelparkoers voor jong en oud. Na een succesvolle lancering in Utrecht afgelopen najaar, komt de tweede editie nu groter en gaver terug! De ideale gelegenheid om even stoom af te blazen!

Blow Up Indoor staat voor honderden meters lengte aan uitdagende obstakels, duizenden vierkante meters vol met de grootste en meest uitdagende opblaasstormbanen, waarop jij de strijd aan kan gaan tegen vrienden of familie. Urenlang springplezier voor jong en oud, volledig corona-proof!

Om te zorgen dat er voor ieder een uitdaging op maat is, wordt er een verdeling gemaakt tussen de parcoursen voor kinderen en voor volwassenen. Voor beiden is er een gigantisch aanbod aan opblaasplezier te vinden in de grote evenementenhallen. Hierdoor maakt het niet uit van welke leeftijd je bent, iedereen kan genieten van Blow Up Indoor!

Daarnaast komt Blow Up Indoor met iets nieuws: De Blow Up Battle-Run, waarbij alle deelnemers één poging krijgen om een zo snel mogelijke tijd neer te zetten, waarbij er een flinke pot met prijzengeld verdeeld wordt over de snelste deelnemers!

Dus, waar wacht je nog op? Tickets binnenkort hier te koop.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma