Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu
15 november 2022

Mega Record & CD Beurs viert 55ste editie in de Brabanthallen

In het weekend van 12 november 2022 vond de 55ste editie van de Mega Record & CD Beurs plaats in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. De organisatie spreekt van een doorslaand succes. “Het was op beide dagen gigantisch druk. Op zondag waren er zelfs retailers die compleet uitverkocht waren.”

Foto: Pierre Banoori Photograph

Op zaterdag gingen de deuren voor exposanten van de Mega Record & CD Beurs om zeven uur ’s morgens open. Op dat moment stond er al een grote rij met wachtenden bij de Brabanthallen. Om ervoor te zorgen dat al deze vinylverzamelaars zich op konden warmen, gingen de deuren van de gigantische platenbeurs vroeger open dan de gebruikelijke negen uur.

Ondanks het feit dat de totale cijfers van de verkoop nog niet binnen zijn, verwacht de organisatie het record van begin dit jaar (14.000 verkochte kaartjes) te gaan verbreken met deze editie.

Mega Platenbeurs, Record Fair in Brabanthallen Den Bosch

Foto: Pierre Banoori Photograph

 

De Mega Record & CD Beurs is de grootste platenbeurs ter wereld, maar vooral een plek waar muziekliefhebbers samenkomen. Dit bleek uit het randprogramma dat bestond uit live optredens, boekpresentaties en een talkshow.

De volgende editie van Mega Record & CD Beurs is wederom in de Brabanthallen op 22 en 23 april 2023 in ’s-Hertogenbosch.

 

Lees het hele artikel op entertainmentbusiness.nl.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma