Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu
13 september 2016

Vliegende start HoutPro+ 2017

De driejaarlijkse vakbeurs HoutPro+, die zijn eerste editie in 2014 beleefde, gaat het succes van de 2014-editie overtreffen. Dertien maanden voordat de deuren van de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch opengaan voor deze beurs, staat de teller van ingeschreven exposanten al op ruim 90 en is het totale beursoppervlak gelijk aan dat van 2014.

Houtpro+ 2017

HoutPro+ 2017 vindt plaats van 31 oktober tot en met 3 november 2017 in de Brabanthallen s’-Hertogenbosch. Het is een actieve en representatieve nationale beurs voor de houtbewerkingsbranche en aanverwante sectoren. Op de beurs staan niet alleen machinedemonstraties centraal, maar draait het ook om de beleving van ‘het vak’.

Houtpro+(2)Houtpro+(1)Van drie naar vijf hallen

Waar er in 2014 drie hallen nodig waren voor de 140 deelnemende exposanten, lijkt nu dat de twee aangrenzende hallen ook kunnen worden ingezet om alle nog niet ingeschreven standhouders voldoende ruimte te geven.

Beursorganisator Olivier Claesens van Claever Associates: “Het kan nu al niet meer stuk. Vast staat dat er meer deelnemers zullen tentoonstellen op een groter oppervlakte, waardoor er meer bezoekers zullen langskomen. Maar ook de te verwachten verbeterde markteconomische omstandigheden beloven bij te dragen aan het succes van HoutPro+ 2017”.

Nieuwe website

In het najaar 2016 zal de website www.houtproplus.nl in een nieuw jasje worden gestoken. Daarop komen onder andere de namen van alle deelnemers die, als ze dit willen, hun nieuwsberichten op de site kunnen posten.

Robert van Overdijk, vestigingsmanager Brabanthallen bevestigt: “Met een uitermate goed gevoel kijken we terug op de 1e editie van HoutPro+. We zijn enorm trots dat de 2e editie zo’n vliegende start heeft. Ons team staat klaar om deze grotere editie optimaal te faciliteren.”

Meer informatie over de 2017-editie van HoutPro+, en een terugblikvideo van de 2014-editie, is te vinden op www.houtproplus.nl.

Houtpro+(3)Houtpro+

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma