Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu
18 januari 2024

Paardenspektakel, muziek en meer tijdens Western Experience in de Brabanthallen

Western Experience komt weer naar Brabanthallen ’s-Hertogenbosch! Op 27 en 28 januari 2024 beleef je the Best of the West tijdens een geweldig programma vol muziek, dans, paardenspektakel en cultuur. Ook valt er genoeg te shoppen met meer dan 80 stands op de Western Markt. Kom naar de Brabanthallen en beleef het gezelligste country- en westernfestival van Europa.

Shoppen op de Western markt
Tijdens de 27e editie van Western Experience vind je de grootste western markt van Europa in de Brabanthallen. Zoek je nieuwe laarzen of western kleding? Dan is dit the place to be! Ook voor meubels en accessoires kun je op de markt terecht. Meer dan 80 standhouders komen hiervoor uit alle hoeken en gaten van Europa.

Live muziek van topniveau
Dansen en meezingen, op dit event kan het allemaal. Wat dacht je van een optreden van de Amerikaanse zanger Gretsch Lyles, die samen met Buckle Up op het podium zal staan? Western Experience telt meerdere podia met western en country artiesten van topniveau. Zo vind in de Native American Hal, ofwel Cultuurhal, dit jaar voor het eerst singer-songwriters die je met hun muziek meenemen naar Nashville!

Leer line dancen
Waag jezelf op de dansvloer tijdens een van de vele workshops. Traditioneel, modern of Catalaans, Western Experience heeft meerdere workshops line dancing in petto. Speciaal voor dit event komen David Villelas, Pol F. Ryan en Steve Frapoli over uit Spanje en Italië!

Western Experience Horse Trials
In de ‘paardenhal’ proef je de sfeer van het ranchleven in Amerika. Op verschillende onderdelen van Western Riding (o.a. Barrelrace en Pole Bending) laten de ruiters je zien hoe het er vroeger aan toeging op de ranch.

Enthousiast geworden?
Koop je kaartje via de website van Western Experience. Eerst meer weten? Bekijk het evenement in de agenda.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma