Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu
1 december 2023

Een leven lang naar Holiday on Ice!

Win een ticket-for-life voor Holiday on Ice!

Holiday on Ice bestaat 80 jaar en dat moet gevierd worden.  Wie jarig is trakteert, maar wie jubileert geeft iets heel bijzonders weg… Het zou zomaar kunnen dat jij diegene bent die binnenkort dit jubileum cadeau uitpakt! Holiday on Ice, de spectaculaire ijs show die al generatieslang harten verovert, maakt bekend dat het binnenkort vijf Lifetime-Tickets weggeeft, Oftewel één winnaar in elke speelstad in Nederland, waaronder dus Den Bosch. Dit unieke Lifetime-Ticket geeft de gelukkige winnaar de mogelijkheid om elk jaar dat Holiday on Ice zich afspeelt, helemaal gratis te genieten van deze adembenemende voorstelling in Den Bosch voor twee personen. Eén cadeau, dat dus een leven lang meegaat!

De extra feestelijke jubileumshow ‘A NEW DAY’ die van 22 t/m 24 december 2023 bij ons in de Brabanthallen speelt, belooft een betoverende ervaring te worden vol onvergetelijke momenten op het ijs. De combinatie van meeslepende muziek, verbluffende choreografie, indrukwekkende special effects en meer dan 300 verschillende kostuums voor de 40 topschaatsers neemt het publiek mee op een reis vol magie. 

Als kers op de taart maak je nu kans op een ticket voor het leven. Hoe maak je kans op deze prijs? Holiday on Ice nodigt je uit om je meest onvergetelijke Holiday on Ice moment online te delen op jouw Facebook en/of Instagram. Dat kan in de vorm van een tekstje, foto of video waarop je jouw mooiste Holiday on Ice moment deelt en laat zien of lezen waarom je fan bent!  Gebruik de hashtag #EenLevenLangHolidayOnIce en tag @holidayonicenl. Door de hashtag te gebruiken, stem je in met het gebruik van jouw bericht door Holiday on Ice. De actie loopt van 15 november tot en met 13 december 2023. Meer informatie kun je vinden op de website van Holiday On Ice. 

Uit de inzendingen loten ze één winnaar die de rest van zijn/haar leven elk jaar met een introducé te gast is bij de show in Den Bosch. De gelukkige winnaar wordt op 14 december bekend gemaakt op de Facebook- en Instagrampagina van Holiday on Ice. 

Holiday on Ice kijkt uit naar jouw deelname en hoopt je te verwelkomen bij zijn 80-jarig jubileumshow ‘A NEW DAY’ voor een onvergetelijke ervaring op het ijs! Daarnaast ontvang je binnenkort een unieke kortingscode als je je nu inschrijft voor de nieuwsbrief! 

Geïnteresseerd naar de show ‘A NEW DAY’? Vindt hier meer informatie. Mis de kans niet om de magie van ‘A NEW DAY’ te ervaren!

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma