Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu
26 juni 2023

De dikste autoshow van deze zomer in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch

Petrolheads, zet je schrap voor een nieuwe autoshow in de Brabanthallen Den Bosch op 22 en 23 juli 2023: AutoMadness Den Bosch zet de zomer op zijn kop met een spectaculaire indoor en outdoorshow met plaats voor honderden showcars- en showbikes binnen en een outdoor showpaddock met plaats voor meer dan 750 auto’s en motoren.

De Car Catwalk staat centraal in de MAINSTAGE Hall met een presentatie van de mooiste creaties en optredens van dj’s en tal van special guests, tientallen bedrijvenstands, clubstands en nog veel meer. AutoMadness Den Bosch heeft verschillende pijlers: Classics, Supercars, Tuning, Bikes en nog veel meer.

 

DEELNEMEN MET JOUW SHOWCAR OF MOTOR INDOOR?
Je kunt je aanmelden met jouw performance auto, supercar, sportauto, usa showcar of motor via onderstaande link.
De organisatie zorgt voor toezicht en omheining van de showvoertuigen. Jouw voertuig dient het hele weekend in de hal te blijven staan. Je ontvangt altijd een bericht of jouw showcar of bike is goedgekeurd door ons selectieteam. We selecteren zorgvuldig dus het kan even duren.

Meld je hier aan voor indoor

DEELNEMEN MET JOUW SHOWCAR OF MOTOR OUTDOOR
Je kunt je aanmelden met jouw auto om tijdens AutoMadness Den Bosch buiten te staan op de showpaddock. Bij goedkeuring hoef je tevens geen parkeerticket te kopen van €10, wel dien je een entree ticket te kopen. Je kan je aanmelden voor de zaterdag en/of zondag.

Meld je hier aan voor outdoor zaterdag 22 juli
Meld je hier aan voor outdoor zondag 23 juli

Autoshow in den bosch

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma