Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu

Overnachten

Wil je voorafgaand of na afloop van een beurs of evenement overnachten in de buurt van Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch?  ‘s-Hertogenbosch en omgeving biedt hiervoor een tal van mogelijkheden.

Overnachten in ‘s-Hertogenbosch

‘s-Hertogenbosch staat bekent om haar typisch Brabantse gastvrijheid, gemoedelijkheid en intieme karakter. De gezellige binnenstad ligt op slechts 10 minuten afstand van Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch, waardoor één van de gezellige hotels in het centrum een goede uitkomst is voor een overnachting voorafgaand of na afloop van jouw evenement bij Brabanthallen. Vanwege de vele contacten tussen hotels en vakantieparken uit de regio en Brabanthallen, ben je verzekerd van de beste prijs. Bekijk hier de actuele hotelmogelijkheden in en rondom ’s-Hertogenbosch

Vakantiepark Dierenbos

Verscholen in de Brabantse bossen bevindt zich Vakantiepark Dierenbos. Waar dier en natuur aan te raken zijn, vind je plezier en ontspanning. Of je nu met twee, vier, zes, acht of zelfs twaalf personen wilt overnachten; Vakantiepark Dierenbos heeft voor ieder gezelschap een geschikte accommodatie. Je kunt kiezen uit diverse vakantiehuizen, van een eenvoudige studio tot luxe villa of groepsboerderij. Het overdekte en verwarmde zwembad, het restaurant, de bowlingbaan en alle andere faciliteiten bevinden zich op loopafstand van alle vakantiehuizen.Onbezorgd genieten in een groene, rustige omgeving doe je dus op Vakantiepark Dierenbos! Boek hier je accommodatie op Dierenbos.

Omgeving ‘s-Hertogenbosch

Je overnachting combineren met een bezoek aan de culturele binnenstad van ‘s-Hertogenbosch? Met knusse winkelstraatjes, sfeervolle eettentjes en een historisch centrum biedt de stad voor ieder wat wils. Meer weten over wat je precies kunt doen in ‘s-Hertogenbosch? Lees hier meer over ‘s-Hertogenbosch.

Klik hieronder op de afbeeldingen voor een sfeerimpressie van de stad ‘s-Hertogenbosch. Hier lees je meer over Den Bosch.

 

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma