Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu

15 en 16 september
Materials Eurofinish Surface

Dé centrale ontmoetingsplek met alle aspecten voor een goed en duurzaam eindproduct

Materialen zijn de bouwstenen van alles om ons heen. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar waar zijn onze auto’s, machines en smartphones zonder een goede, sterke basis én afwerking? Hier komt materiaalkunde samen met oppervlaktetechniek; een sterke combinatie die onmisbaar is om tot een goed en duurzaam eindproduct te komen. Niet voor niets slaan voor de komende editie de vakbeurzen Materials, Eurofinish én Surface de handen ineen op 15 en 16 september en gaan samen verder als Materials+Eurofinish+Surface 2021.

Vakbeurzen Materials, Eurofinish en Surface gaan samen verder als Materials+Eurofinish+Surface 2021Materials+Eurofinish+Surface 2021 biedt productontwikkelaars, productdesigners, engineers, R&D’ers, productiemedewerkers, materiaalspecialisten en onderzoekers één plaats om de gehele waardeketen te ontmoeten: van design en materiaalkeuzes tot en met analyse en de daadwerkelijke coatingtechnologie.

Neem ook deel aan MES Online op 27 mei!
Tijdens deze online bijeenkomst brengen we, in aanloop naar Materials+Eurofinish+Surface op 15 en 16 september, het netwerk rondom materialen en oppervlaktetechnieken bij elkaar. Hier krijgt u een toelichting over de plannen voor het fysieke evenement. Meer informatie en aanmelden

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma