Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu

8 en 9 september
Logistics & Automation

Op 8 & 9 september 2021 presenteren exposanten hun oplossingen voor een efficiënte en optimale inrichting en uitvoering van intralogistieke processen.

Op 8 & 9 september 2021 presenteren onze exposanten hun oplossingen voor een efficiënte en optimale inrichting en uitvoering van intralogistieke processen.

Deze intralogistieke hotspot zal een afspiegeling zijn van de laatste ontwikkelingen en noviteiten in de wereld van intralogistiek en supply chain, met als doel de sector slimmer, sneller en efficiënter te maken. Dit met extra aandacht voor warehouse- en fabrieksautomatisering en processen voor opslag en behandeling van goederen, zoals sorting, pick & place en motion control.

Het evenement trekt regionale tot nationale gemeenschappen van (intra)logistieke professionals die verantwoordelijk zijn voor de verplaatsing en opslag van goederen, van inkomende ontvangst tot uitgaande verzending.

Gelijktijdig met Empack De vakbeurs loopt gelijktijdig met Empack, dé grootste verpakkingsbeurs van de Benelux. Dit resulteert in een uniek samenkomen van de volledige keten van verpakken, intralogistiek en automatisering.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma