Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu

16 t/m 18 december
Hertogpost 2021

Nationale postzegeltentoonstelling in Categorie I - II met propagandaklasse en Internationale handelarenshow ter gelegenheid van het 90 jarig jubileum van de 's-Hertogenbossche Filatelistenvereniging. 

HERTOGPOST 2021 is een Nationale Postzegeltentoonstelling in de wedstrijdcategorieën I en II met exposanten uit binnen- en buitenland. Een deskundig jurycorps zal de inzendingen in de wedstrijdklasse beoordelen aan de hand van het nieuw aangepaste KNBF tentoonstellings-reglement, dat is geschoeid op de internationale en Europese FEPA/FIP reglementen. Alle tentoonstellingsklassen zijn welkom tijdens deze HERTOGPOST 2021. Deze zijn Traditioneel, Postgeschiedenis, Postwaardestukken, Fiscale Filatelie, Thematisch, Luchtpost, Open Filatelie, Prentbriefkaarten, Een Kader, Maximafilie en Literatuur.

Naast de postzegeltentoonstelling zal ook een grote postzegelshow plaatsvinden met Europese standhouders, postadministraties en veilinghuizen. Het evenement vindt plaats gedurende drie dagen, op donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 december 2021.

Er zal een bijzondere “Schatkamer van HERTOGPOST” aanwezig zijn met sublieme verzamelingen. Onder andere betreft dit inzendingen die niet meer kunnen deelnemen in wedstrijdverband omdat zij al eerder verschillende keren nationaal en/of internationaal met de hoogste onderscheidingen zijn bekroond.

Tijdens de drie dagen zullen verschillende thema’s worden uitgelicht. Welke deze zijn blijft nog even een verrassing….

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma