Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu

19 t/m 21 april
De Nederlandse Metaaldagen

The Next step to Smart Manufacturing & Digitalisering

Registreer je nu

De Nederlandse Metaal Dagen is een uniek event voor de professional uit de metaalindustrie. Waar bij andere events meest de machines en producten centraal staan richten we on bij De Nederlandse Metaal Dagen op oplossingen. Oplossingen om slimmer te produceren.

Op De Nederlandse Metaal Dagen vindt naast een inspirerend inhoudelijk programma in meerdere theaters twee exposanten groepen.

Leveranciers van slimme productietechnologie
Toeleveranciers welke door slim te produceren de concurrentie aankunnen met lagelonenlanden en de hoogste kwaliteit kunnen leveren.

De Wereld is er in een paar jaar compleet anders uit komen te zien. De Pandemie maar zeker ook de blokkade van het Suezkanaal hebben ons laten realiseren hoe kwetsbaar lange toeleveringslijnen zijn. Het is duidelijk dat de vergaande globalisering deels moet worden teruggedraaid om de Europese en Nederlandse economieën te beschermen. Maar hiervoor zal de arbeidsproductiviteit in Nederlands fors omhoog moeten. Om te kunnen concurreren met de nu nog lagelonenlanden zal de maakindustrie moeten investeren in Smart Manufacturing, zeker met de huidige krapte op de arbeidsmarkt.

Smart Manufacturing (slimmer produceren) is niet hetzelfde als Industrie 4.0 of als Smart industry Smart Manufacturing is blijven kijken naar de processen in het bedrijf en proberen het elke keer een stukje slimmer te doen. Ten opzichte van een complete overgang naar 4.0 zijn er Smart Manufacturing oplossingen vaak al te bereiken met een hele kleine investering. De Nederlandse Metaal Dagen helpt u op weg als u nog moet starten met Smart Manufacturing en heeft ook voor bedrijven die al verder in het proces zijn nog volop te bieden. Het proces van slimmer produceren stopt immers nooit.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma