Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

De Nederlandse Metaal Dagen is een inhoudelijk kennis event bestaande uit een vakbeurs, congres en een seminar programma. Op De Nederlandse metaaldagen zal alles in het teken staan van slimmer produceren De wereld is in rap tempo veranderd, maar verandering brengt ook altijd weer nieuwe kansen, Lange toeleveringslijnen blijken steeds minder te werken en zijn ook niet meer gewenst, de regionale maakindustrie blijkt de toekomst te hebben. Maar om te kunnen concurreren met de lagelonenlanden, zal de arbeidsproductiviteit in Nederland omhoog moeten. Hiervoor zal de maakindustrie slimmer moeten gaan produceren en moeten investeren in smart manufacturing.

Het verschil met andere vakbeurzen, is dat de machines niet centraal staan maar juist oplossingen om slimmer te produceren. De bezoekers van De Metaal Dagen zijn op zoek zijn naar oplossingen voor rendement verhoging binnen hun huidige bedrijfsvoering.

Het gehele event zal in het teken staan van het thema Smart Manufacturing & Digitalisering, het congres en seminar programma, ook vragen we alle exposanten het thema uit te dragen en te omarmen.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma