Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu

19 t/m 21 januari
CARP Den Bosch

Europa's grootste karperbeurs

Koop tickets

Carp Den Bosch is de grootste en beste karperbeurs ter wereld.
Met meer dan 130 stands, of je nu al vele jaren op karper vist of net begint, is er genoeg te zien en te doen. De nieuwste technieken, tackle, visvakanties en aas zullen te zien zijn op de stands van de beste bedrijven in de karpervisserij.

De sfeer bij Carp Den Bosch is relaxt omdat we er allemaal zijn om de nieuwste producten te zien, informatie te krijgen van de meest succesvolle Europese karpervissers en ons te mengen met anderen die net zo fanatiek zijn over onze hobby als wij. De standhouders van bekende nationale en internationale merken zijn er om hun informatie met u te delen en u hun nieuwste innovaties te laten zien. Kijk uit voor de beroemde vissers die je misschien gewoon de gouden tip geven om je te helpen je recordkarper te vangen. We kunnen allemaal van hen en van elkaar leren!

Speciaal voor onze jongere collega’s hebben we samen met Sportvisserij Nederland een Jeugdruimte geïnitieerd. In dit gebied kunnen de jonge vissers deelnemen aan allerlei activiteiten. Prijswerpen, rig-bind workshops en ze kunnen zelfs een gigantische vis ‘drillen’ op de simulator! Wil je meer weten, kijk dan op de website.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma