Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu

25 en 26 februari
B2B Festival

Het collectieve branche event voor de Nederlandse en Belgische fietsindustrie

Nu registreren

NieuwsFiets Media & Events organiseert op zondag 25 en maandag 26 februari 2024 voor de tweede keer het B2B FESTIVAL in de Brabanthallen in Den Bosch. Kort voordat het fietsseizoen 2024 losbarst, maar ook een moment waarop al voorzichtig vooruitgeblikt wordt naar 2025. Kortom een dubbel goede timing voor een éxtra contactmoment tussen vakhandel en industrie in Nederland en België.

Regeren is vooruitzien, luidt een bekend Nederlands gezegde. Zeker in deze tijden geldt dat meer dan ooit, want wie nu een afwachtende houding aanneemt dreigt achterop te raken. Daarom is een contactmoment tussen vakhandel en industrie in het voorjaar ongelooflijk relevant. Luisterend naar, en geïnspireerd door, signalen uit de markt is daarom het initiatief genomen om het B2B FESTIVAL te organiseren, met als insteek op een laagdrempelige wijze en in een ongedwongen festivalsfeer het nuttige met het aangename te combineren.

Fabrikanten en importeurs krijgen alle ruimte om zich te presenteren naar de Nederlandse en Belgische vakhandel, die bijzonder gastvrij ontvangen zal worden. De bezoekende vakgenoten, die uw stands bezoeken, krijgen gratis entree, gratis parkeren en ook de catering bij de aanwezige foodtrucks is kosteloos voor onze gasten. De zondag zal afgesloten worden met een muzikaal ondersteund Happy Hour XXL, waar vanaf 17:00 uur informeel nog gezellig geborreld kan worden onder het genot van Drinks & Bites.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma