Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu

25 jaar geleden…… Kwam de vrolijkste eend op aarde tot leven… Een vreemde eend in de bijt, maar wel een met een unieke gedachte. Het feestje moet er altijd zijn! Hij vond zijn weg naar vele koelkasten. In huis, op vakantie, op festivals en in de kroeg. En op die plek, aan de bar in de kroeg, kreeg hij zelfs zijn eigen ritueel. En nu zijn we 25 jaar verder!

Al 25 jaar lang genieten wij van hem. Zijn gezelligheid, smaak en unieke ritueel maken hem onmisbaar! En dat gaan we vieren! Let The Duck Out!!

Op 18 maart 2023 vieren we 25 jaar Flügel in de Brabanthallen Den Bosch! Met meer dan 25 artiesten wordt dit er eendje om nooit meer te vergeten. Van 19:00 tot 02:00 worden de Brabanthallen omgebouwd tot het gezelligste feest van het jaar!

Je wordt ondergedompeld in de wereld van Flügel. En je weet het Flügel = feest! Dus verwacht dan ook feest. Vanaf het moment van binnenkomen weten wij zeker dat de lach niet meer van je gezicht verdwijnt en dat je zult dansen tot je erbij neer valt.

Bezoek de mainstage of de Flügel All Star stage en ga daarna naar het entertainment en foodplein. Hier vind je de leukste attracties zoals de shotbar, de mini-playbackshow, eendjes vissen en vele andere activiteiten.

Zien we jou op 18 maart?

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma