Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
11 maart 2020

The Dutch Masters 2020 zonder publiek

Dinsdag 10 maart maakte de organisatie van The Dutch Masters bekend dat het evenement doorgang zou hebben. De sport staat bij The Dutch Masters centraal en de wedstrijden zijn van groot belang voor de ruiters met een kwalificatie voor de Rolex Grand Slam of Show Jumping en de FEI Dressage World Cup. Sinds het eerste bericht heeft de organisatie inmiddels alle betrokken partijen gesproken: de ruiters, de sportbonden en partners. Allen steunen de sport en willen de wedstrijden graag laten plaatsvinden.

De voorzitters van de Veiligheidsregios besloten dat evenementen met meer dan 1000 bezoekers niet door mogen gaan. Tot 1.000 bezoekers mocht wel. De organisatie heeft dat overgenomen. Dat leek hen sympathiek naar de fans en bezoekers van het eerste uur zodat deze toch aanwezig konden zijn bij de wedstrijden.

Om elke discussie over bezoekersaantallen te vermijden heeft de organisatie, in goed overleg met de Veiligheidsregio, besloten helemaal geen publiek meer toe te laten ondanks dat de Veiligheidsregio eerder aangegeven heeft dat een beperkt publiek tot 1.000 bezoekers wel was toegestaan. Belangstellenden kunnen alle wedstrijden zien via live stream en op TV.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma