Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Brabanthallen heropent deuren vanaf 1 juli


Op 1 juli a.s. wordt Brabanthallen weer opengesteld voor een diversiteit aan bijeenkomsten. Met respect naar de volksgezondheid en in achtneming van de richtlijnen die door de diverse overheidsinstanties zijn afgegeven.

Nu Nederland langzaam aan weer in beweging komt, na een periode van stilstand als gevolg van het Covid-19 virus, kijken wij als Brabanthallen er naar uit om binnenkort weer onze gasten te ontvangen. Natuurlijk op de gepaste 1,5m afstand, met aangescherpte hygiënemaatregelen en duidelijke spelregels en communicatie.

Diverse bijeenkomsten

Met respect naar de volksgezondheid en in achtneming van de richtlijnen van de Rijksoverheid, het RIVM en de Veiligheidsregio, op 1 juli a.s. wordt onze accommodatie weer opengesteld voor een diversiteit aan bijeenkomsten; waaronder congressen, zakelijke bijeenkomsten, “seated” theater- en entertainmentproducties en beurzen. De overheid heeft hierbij aangegeven dat in eerste instantie dit soort bijeenkomsten gemaximeerd dienen te worden op 100 personen.

Verruiming limiet

Momenteel wordt er, zowel door ons moederbedrijf (Libéma) als Eventplatform (collectief van brancheverenigingen), met de Rijksoverheid en de Veiligheidsregio’s gesproken over verdere veilige en verantwoorde verruiming van het limiet. De verwachting is dat deze uiterlijk na de zomer zal komen te vervallen en dat de 1,5 meter regel en de beschikbare ruimte het uitgangspunt worden om tot een maximum capaciteit te komen. En laten we nu aan ruimte in onze accommodatie geen gebrek hebben.

Protocol

Ter voorbereiding op de herstart van bijeenkomsten zoals; congressen, beurzen en zakelijke bijeenkomsten is een branche breed protocol ontwikkeld. Het protocol geeft duidelijke regels en kaders om bijeenkomst op veilige wijze te organiseren en bevat richtlijnen voor opdrachtgevers / organisatoren, accommodaties, toeleveranciers en bezoekers. Tevens is een toolbox ontwikkeld om het protocol succesvol te kunnen implementeren. Daarin zijn diverse informatiematerialen, tips & tricks opgenomen. Het protocol is inmiddels aangeboden in samenwerking met VNO NCW aan de Rijksoverheid. Naar verwachting wordt deze op korte termijn bekrachtigd.

Download protocol

We gaan elkaar eindelijk weer ontmoeten, maar wel op gepaste afstand. Wij zijn er klaar voor!

Up-to-date blijven?

Houd onze website in de gaten voor overzicht van de bijeenkomsten.

Naar agenda

Coronaproof event

Bekijk ook het RTL Z interview met Brabanthallen directeur Jeroen Dona.

Naar interview

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma