Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
26 maart 2020

BimmerFest uitgesteld naar later moment in 2020

Wat een feest zou de 10de editie van BimmerFest worden! Door de actuele ontwikkelingen rondom het Covid-19 virus en de maatregelen van het kabinet om ons te beschermen, ziet het leven er opeens heel anders uit. Creativiteit wordt vereist van de hele evenementen sector, zo ook van BimmerFest.

Deze tijden brengen onzekerheden met zich mee. Diverse landen rondom Nederland bevinden zich op dit moment in een ‘lockdown’. In deze moeilijke periode ligt onze eerste en voornaamste zorg bij de veiligheid van onze bezoekers, clubs en exposanten. De organisatoren achter BimmerFest kiest voor meer zekerheid door het evenement te verhuizen naar een datum later dit jaar. Ze vragen aan de hele BMW scene om geduld te hebben en hopen dat jullie massaal aanwezig zullen zijn om het BMW seizoen te vieren! Ondersteun je club, bezoek de kleine BMW meetings deze zomer, heb geduld met bestellingen van onderdelen en gebruik de extra tijd om je project af te ronden, want BimmerFest komt er echt aan deze zomer!

De Brabanthallen heeft jaarlijks een volle agenda. Door het advies van het RIVM mogen er tot 1 juni geen evenementen plaatsvinden. Dit zorgt voor een reeks aan annuleringen en/of verschuivingen naar een andere datum, hier wordt zo goed mogelijk mee om gegaan. Op maandag 6 april kondigen wij de nieuwe datum van de tiende editie van BimmerFest aan, dat wat ons betreft zeker in 2020 zal plaatsvinden. Heb jij al tickets gekocht? Dan zijn deze uiteraard geldig op de nieuwe datum.

Heb je vragen, dan kan je de organisatie via de e-mail bereiken op: BMW@gt-events.nl of via WhatsApp op: +31 (0)6 47 333 966.

Wij hopen dat iedereen zich in een veilige situatie begeeft en wensen jullie dan ook veel sterkte en positiviteit toe in deze onzekere tijden.
#BimmerFest2020

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma