Diezekade 2 · 5222 AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil contact opnemen

Meer informatie
Menu

25 januari 2025
Western Experience

Experience the West!

Koop tickets

De Brabanthallen in Den Bosch zijn elk jaar weer het toneel van Europa’s grootste en gezelligste country- en westernfestival. Op maar liefst 7000 m2 vind je 1200 m2 dansvloer, paardenshows met topruiters uit Nederland, België en Duitsland. Western Ambiance ten top!

Er zijn meerdere podia met een keur aan country top artiesten! Ontmoet échte Native Americans die je hun ceremoniële dansen laten zien!

In de ‘paardenhal’ proef je de sfeer van het ranchleven van Amerika! Op verschillende onderdelen van het Western Riding (o.a. Barrelrace en Pole Bending) laten de ruiters je zien hoe het er vroeger aan toeging op de ranch. Het prijzengeld is de inzet!

Waag een dansje bij de workshops van onze kampioensdansers of stap zelf de vloer op! Er zijn diverse vloeren met DJ’s, traditioneel, modern én Catalaans.

Tijdens de 28e editie vind je de grootste Western markt van Europa in de Brabanthallen! Zoek je nieuwe laarzen of western kleding? Dan is dit ‘The Place to Be’! Ook voor meubelen en accessoires kun je op de markt terecht. Meer dan 80 standhouders komen hiervoor uit alle hoeken en gaten van Europa.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma