Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

9 t/m 11 november
Tweakers Gaming Live

Hét 3 daags evenement voor diversiteit in de game wereld!

De kaart verkoop is van start!

Tweakers Gaming Live, het gaming event van de toekomst! De Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch worden van 9 t/m 11 november getransformeerd tot een walhalla voor iedereen wiens hart sneller gaat kloppen bij het zien, horen of -beter nog- het spelen van videogames. Er wordt op het evenement zowel een driedaags lanparty als een e-sport-competitie georganiseerd.

Win jij de competitie?

De e-sporttoernooien die we nu vast kunnen aankondigen zijn de ROG Fortnite-competitie, een Hearthstone-toernooi en een League of Legends-competitie. Maar wees niet bang, de Brabanthallen zullen het strijdtoneel van meer wedstrijden en van andere games worden. Tweakers Gaming Live blijft bovendien niet beperkt tot de bekende e-sportgames. Het wordt een breed evenement waar de echte gamer bij moet zijn, met plek voor cosplay, race sims, indie-games, Beatsaber en gamestreams.

Diversiteit tickets

De meest complete optie is een lanparty-ticket, waarmee je toegang krijgt tot de driedaagse lanparty en tussendoor de games en expo kunt bezoeken. Is drie dagen lanparty iets te heftig? Dan zijn er ook dagtickets en weekendtickets voor de zaterdag en zondag. Met deze tickets kun je alle toernooien live meemaken en jezelf de hele dag verlekkeren aan alle gear en overige experiences op de expo.

Blijf logeren!

Er is officieel toestemming van de gemeente Den Bosch om tijdens Tweakers Gaming Live in de Brabanthallen te slapen! Haal je slaapzak en matje dus maar uit het stof, dan kun je zo lang mogelijk doorgaan met gamen.

Dus of je nou competitief wilt gamen of gewoon gezellig de strijd met je vrienden aan wilt gaan, voor beiden is er plek. Wil je gewoon toekijken hoe andere mensen tegen elkaar strijden of rondlopen op de expo en snuffelen op de verschillende stands van onze partners, ook dat gaat helemaal goed komen.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma