Diezekade 2 · 5222AK ‘s-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@brabanthallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

22 t/m 25 februari
TuinIdee

De 'place to be' voor iedereen met een tuin, balkon of terras.

Koop je tickets online!

TuinIdee, het grootse tuinevenement van Nederland, vormt de aftrap van het nieuwe tuinseizoen. Hét event voor elke tuinliefhebber. Of je nu op zoek bent naar inrichting voor je tuin, tegels, zonnepanelen of gereedschappen, je vindt het allemaal bij TuinIdee. Dit jaar is het evenement nog groener, verrassender en groter met ruim 200 topmerken.

Laat je inspireren

Kijk je ogen uit in de vele voorbeeldtuinen, doe mee aan leuke workshops en volg in het Tuintheater de presentaties van bekende tuinpersonalities. De tuinmeesters staan klaar met advies en inspiratie voor het ontwerp en onderhoud van je tuin. Er is aan het hele gezin gedacht, zo vind je ook speeltoestellen, zwembaden en blotevoetentegels. Met de nieuwste trends op het gebied van inrichting, gereedschappen en exclusieve apparaten is TuinIdee ‘the place to be’ voor iedereen met een tuin, balkon of terras.

Brabanthallen kleurt groen

Een leuke verrassing dit jaar is de vernieuwde entreehal van Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Het vormt het groene hart van TuinIdee. Vanuit deze vernieuwde entreehal kun je, je eigen route kiezen. Het aanbod is in categorieën opgedeeld, zodat je van de ene beleving zo in de andere valt.

Breng je als eerst een bezoekje aan de ‘Eetbare tuin’, de route voor de doe-het-zelver die ondersteuning en inspiratie zoekt voor zijn moestuintje? Of toch ‘Exclusive’, de route met volop inspiratie in design en kwaliteit voor je tuin? De verschillende categorieën zijn:

  • Tuinmeesters
  • Genieten en onderhouden
  • Buiten is het nieuwe binnen
  • Voor het hele gezin
  • Eetbare tuin
  • Gezonde tuin
  • Exclusive

Ontdek hier meer over de verschillende routes.

Informatie

Nog niet overtuigd? Kijk dan het onderstaande filmpje om alvast een impressie te krijgen TuinIdee 2018.

Voor meer informatie kun je kijken op www.tuinidee.nl.

De mooiste tijd beleef je bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma